عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به وبلاگ من خوش آمديد .لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما در بهتر شدن كيفيت مطالب وبلاگ کمک کنید .

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان آذربایجان مهد اوج گیری فرهنگ ناشنوایان و آدرس dolatkhahali.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)


آمار مطالب

:: کل مطالب : 23
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 2

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 5
:: باردید دیروز : 15
:: بازدید هفته : 20
:: بازدید ماه : 20
:: بازدید سال : 167
:: بازدید کلی : 1395

RSS

Powered By
loxblog.Com

اطلاع رسانی ویژه ناشنوایان

دختر نابینا و ناشنوا هم پدر داشت و هم مادر/من از شما چهره بی رحم ترین پدر دنیا را می سازم
دو شنبه 3 / 5 / 1393 ساعت 21 | بازدید : 136 | نوشته ‌شده به دست علی دولت خواه | ( نظرات )

 

من پدر فاطمه سهرابی تمام حرف های علیخانی را تکذیب می کنم. روز اول که برنامه ماه عسل با حضور دختر من پخش شد با تمام شماره های سازمان‌صداوسیما تماس گرفتم اماکسی‌پاسخگو نبود

برنامه ماه عسل همیشه پر از حاشیه بوده است. اما حاشیه ای که این بار شاهد آن بودیم، از دیگر برنامه ها بارزتر بود.

صبح امروز علیرضا سهرابی، پدر فاطمه سهرابی، دختربچه نابینا و ناشنوایی که چند روز پیش همراه با خانمی میهمان این برنامه بود در پی تماس با خبرگزاری برنا از این برنامه به شدت ابراز گله مندی و شکایت کرد و گفت: پدر واقعی فاطمه من هستم. ما در مشهد ساکن هستیم و این خانم، پرستار فاطمه بوده است.

 

اخبار,اخبار فرهنگی , احسان علیخانی


کمی این صحبت برای مان جای شک و شبهه داشت تا جایی که از وی تقاضا کردیم که مدارک خود را برای ما ارسال کند. مدارک به دست ما رسید و حالا ادامه ماجرا:

من پدر فاطمه سهرابی تمام حرف های علیخانی را تکذیب می کنم. روز اول که برنامه ماه عسل با حضور دختر من پخش شد با تمام شماره های سازمان صداوسیما تماس گرفتم اما کسی پاسخگو نبود. داستان آنطور که در ماه عسل گفته شد نبود ؛ بلکه من پدر واقعی فاطمه هستم و من هرگز دخترم را رها نکرده ام.

وی در ادامه افزود: با تماسی که با گروه اجتماعی شبکه سوم سیما داشتم فقط به این پاسخ رسیدم که به ما ربطی ندارد. دستم به جایی بند نبود ؛ به بازرسی صداوسیما مراجعه کرده که خواستار نامه ای مکتوب از من شدند و قول جواب یک روزه به من دادند که با گذشت چهار روز هنوز هیچ پاسخی از آن سازمان به من داده نشده است. 

 

اخبار,اخبار فرهنگی , احسان علیخانی

 
وی با انتقاد از صداوسیما و برنامه ماه عسل ادامه داد: آبروی مسلمان از کعبه هم مهم تر است. ماه عسل ماه تلخ زندگی من شد.

سهرابی گفت: روزی که برنامه ماه عسل را با حضور دخترم دیدم شوکه شدم و با پرستاری که برای مدتی مسئولیت مراقبت از فاطمه را برعهده داشته، در همان روز تماس گرفتم ولی متاسفانه به من پاسخ نداد. البته بعد از پایان برنامه با من تماس گرفت و من بسیار گله و شکایت کردم. من بی خبر بودم و آن زمان دیدن فاطمه با آن حال و روز در این برنامه مرا شوکه کرد. در همان لحظه خانم نوابی نژاد با تلفن پرستار با من تماس گرفت و گفت که می خواستیم شما را هم دعوت کنیم ولی حراست این اجازه را به ما نداد. در این هفته در روز یکشنبه دوباره با خانم نوابی نژاد تماس گرفتم و گفتم که من هنوز قانع نشدم. من پدر واقعی فاطمه هستم. این کار شما خلاف قانون بوده است. ولی در پاسخ به من گفت من جواب شما را روز پنجشنبه داده ام. 

 

اخبار,اخبار فرهنگی , احسان علیخانی

 
سهرابی با بغض ادامه داد: این خانم تلفن را روی من قطع کرد تا جایی که هر چقدر تماس گرفتم پاسخگوی من نبود. از آنجایی که خط ناآشنای دیگری داشتیم، با وی تماس گرفتیم و تا نام ما را شنید، باز هم گوشی را قطع کرد.

پدر فاطمه گفت: در ادامه پیگیری ها، به مسئول برنامه با شماره 0912313 تماس گرفتم و در پاسخ به من گفت که من اطلاعی ندارم و به من ربطی ندارد. نهایت صدای من به گوش علیخانی رسید و وقتی با من تماس گرفت و گفتم که شما اسرار زندگی مردم را نباید فاش کنید، پاسخ داد: مهربانی این خانم باید جهانی شود و اگر این اطلاعات را به جایی بدهید، من از شما چهره بی رحم ترین پدر دنیا را می سازم و تلفن را قطع کرد.

سهرابی گفت: فاطمه دختری با معلولیت 80 درصد است که من فرزندم را مثل گربه ای مراقبت کردم. حتی تمام مسئولان بیمارستان مرا به اسم و چهره می شناسند. چون دایم در حال پیگیری وضعیت دخترم هستم. دختر من نابیناست و 50 درصد شنوایی دارد. تمام عکس العمل های دختر من به خاطر همین 50 درصد شنوایی بوده است نه داستانی که خانم پرستار سر هم کرده بود.

پدر فاطمه ادامه داد: من دخترم را رها نکردم و دخترم تحت تکلف من است.من هر ماه به دخترم سر می زنم و یا برای دخترم و پرستارش بلیط می‌گیرم و آن‌ها به مشهد می‌آیند. به علت نداشتن مدرسه مناسب برای فرزندم در مشهد که فاطمه بتواند در آن مرکز آموزش ببینید به اجبار به تهران آمدم و تا 5 سالگی دخترم در تهران زندگی کردم.

وی همچنین اظهار داشت: من از 6ماهگی برای درمان دخترم به تهران آمدم و فاطمه 9 بار در تهران عمل شده تا به اینجا رسیده است. علت انتخاب این پرستار هم این بود که ایشان را انتخاب کردیم فلج نبود و به علت اینکه بعد از مدتی معلول شد بهتر توانستند یکدیگر را درک و بین این دو وابستگی شدیدی ایجاد شد.

و در پایان به این نکته اشاره کرد که : «ماه عسل، تلخ ترین ماه زندگی من شد!»
اخبار فرهنگی _ برنا گل کاری احسان علیخانی در ماه عسل؛


|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تصویب آیین نامه اجرایی بند الف تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۹۳
دو شنبه 3 / 5 / 1393 ساعت 1 | بازدید : 103 | نوشته ‌شده به دست علی دولت خواه | ( نظرات )

آیین نامه اجرایی بند الف تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۳ کل کشور به تصویب هیات دولت رسید.                                            ۱۳۹۳/۰۴/۱۶

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی کشور، هیأت وزیران در جلسه 1393/2/31 به پیشنهاد مشترک بنیاد شهید و امور ایثارگران، کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی کشور و سازمان اوقاف و امور خیریه و تأیید معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور و به استناد بند (الف) تبصره (16) ماده واحده قانون بودجه سال 1393 کل کشور، آیین‌نامه اجرایی این بند را تصویب کرد.

در بند الف تبصره 16 قانون بودجه 1393 آمده است:تحصیل ایثارگران، حافظان کل قرآن کریم و قاریان ممتاز کشوری و مشمولان بند(ک) ماده (20) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی رایگان است.

هزینه‌های مربوط به دانشگاه پیام‌نور، دانشگاه‌های علمی- کاربردی و دوره‌های شبانه و همچنین مراکز آموزشی و پژوهشی غیردولتی از طریق دستگاه‌های ذی‌ربط اعم از بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان بهزیستی کشور، کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان اوقاف و امور خیریه در ابتدای هر نیمسال تحصیلی از محل اعتبارات برنامه 30467 پیوست شماره (4) این قانون پرداخت می‌شود.

کمک هزینه تحصیلی اعم از شهریه ثابت و متغیر پرداختی توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران به ایثارگران وافراد مشمول خانواده آنها که در واحدهای بین‌الملل داخل یا خارج دانشگاههای دولتی و یا غیردولتی پذیرفته می‌شوند، معادل شهریه پرداختی به پذیرفته‌شدگان رشته‌ها و مقاطع مشابه در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و واحدهای دانشگاهی داخلی تعیین و پرداخت می‌گردد و باقی‌مانده شهریه توسط دانشجو اعم از ایثارگر یا خانواده وی تأمین و پرداخت می‌شود.

آیین‌نامه اجرائی این بند ظرف دوماه از تاریخ تصویب این قانون به‌ پیشنهاد دستگاه‌های اجرائی ذی‌ربط با تأیید معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور به‌تصویب هیأت‌وزیران می‌رسد."

آیین‌نامه اجرایی بند (الف) تبصره (16) قانون بودجه سال 1393 کل کشوربه شرح ذیل به تصویب هیئت دولت رسیده است:

ماده1ـ در این آیین‌نامه اصطلاحات زیر در معانی مشروح به کار می‌روند:

الف ـ ایثارگران: مشمولان بند (ک) ماده (20) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران ـ مصوب 1389 ـ شامل فرزندان و همسران شهدا، جانبازان بیست و پنج درصد و بالاتر و فرزندان و همسران آنان، آزادگان و فرزندان و همسران آنان.

ب ـ دانشجویان مشمول: دانشجویان شاغل به تحصیل در گروه‌های چهارگانه زیر:

1ـ ایثارگران

2ـ تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور

3ـ تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)

4ـ حافظان کل قرآن کریم و قاریان ممتاز کشوری مطابق مصوبه جلسه بیستم مورخ 1392/8/4 شورای توسعه فرهنگ قرآنی (موضوع ابلاغیه شماره 9257/92/دش مورخ 1392/8/8 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی).

ج ـ دستگاه‌های اجرایی: بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان بهزیستی کشور، کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان اوقاف و امور خیریه (حسب مورد)

د ـ دانشگاه‌ها و مؤسسات مشمول: دانشگاه‌های پیام‌نور، علمی ـ کاربردی، دوره‌های شبانه، آزاد اسلامی و مراکز آموزشی و پژوهشی غیر دولتی مورد تأیید وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.

ماده2ـ تعداد نیمسال‌های پرداخت شهریه متناسب با آیین‌نامه‌های آموزشی در مقاطع تحصیلی به شرح زیر خواهد بود:

الف ـ کاردانی و کارشناسی ناپیوسته چهار نیمسال تحصیلی (دوره‌های پودمانی علمی ـ کاربردی، پنج نیمسال تحصیلی)

ب ـ کارشناسی پیوسته، هشت نیمسال تحصیلی

ج ـ کارشناسی ارشد پیوسته، دوازده نیمسال تحصیلی

د ـ دکتری حرفه‌ای، چهارده نیمسال تحصیلی

ه ـ دکتری پیوسته، چهارده نیمسال تحصیلی

و ـ کارشناسی ارشد ناپیوسته، چهار نیمسال تحصیلی

ز ـ دکتری ph.D و تخصص پزشکی، هشت نیمسال تحصیلی

ح ـ فوق تخصص، پنج نیمسال تحصیلی

تبصره1ـ در موارد خاص هرگونه تغییر در سقف سنوات پرداخت به تشخیص بالاترین مقام دستگاه‌های اجرایی است، در غیر این صورت شهریه هر نیمسال تحصیلی اضافی بر عهده دانشجویان مشمول خواهد بود.

تبصره2ـ برای دوره‌های پودمانی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی در هر مقطع تحصیلی، دو نیمسال اضافه می‌شود.

تبصره3ـ برای مقاطع کارشناسی ناپیوسته دو نیمسال تحصیلی، کارشناسی پیوسته سه نیمسال و کارشناسی ارشد پیوسته دو نیمسال اضافه می‌شود.

تبصره4ـ برای رشته‌های فنی و مهندسی در صورتی که افزایش طول مدت تحصیل ناشی از مشروطی نباشد، یک نیمسال در همه مقاطع اضافه می‌شود.

ماده3ـ دانشگاه‌ها و مؤسسات مشمول موظف به ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان معرفی‌شده از سوی دستگاه‌های اجرایی در هر نیمسال تحصیلی می‌باشند. دستگاه‌های اجرایی موظف به پرداخت شهریه تحصیلی در حدود اعتبارات تخصیص یافته و معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور نیز موظف است تمهیدات لازم را برای تسویه حساب دانشگاه‌ها و مؤسسات مشمول در پایان دوره تحصیلی دانشجویان مشمول اتخاذ نماید.

ماده4ـ هزینه‌های تحصیلی دانشجویان مشمول هر یک از دستگاه‌های اجرایی از محل اعتبار ردیف‌های زیر تأمین و پرداخت می‌گردد:

الف ـ بنیاد شهید و امور ایثارگران: ردیف هزینه‌ای (1ـ 131600)

ب ـ سازمان بهزیستی کشور: ردیف هزینه‌ای (1ـ 131500)

ج ـ کمیته امداد امام خمینی (ره): ردیف هزینه‌ای (1ـ 129600)

د ـ سازمان اوقاف و امور خیریه: ردیف هزینه‌ای (1ـ 109500)

تبصره ـ هزینه شهریه دانشجویی همسران شهدا، جانبازان و آزادگان مطابق بند (ب) تبصره (16) قانون بودجه سال 1393 کل کشور پرداخت می‌‌شود.

ماده 5 ـ چنانچه ضوابط مندرج در آیین‌نامه آموزشی دانشگاه در مقاطع تحصیلی توسط دانشجو احراز نگردد و دانشجو مشروط شود، بر اساس تعداد نیمسال‌های تحصیلی مشروطی و وضعیت آموزشی، پرداخت شهریه مندرج در این ماده با احتساب کسر درصدهای ذیل صورت می‌پذیرد و دانشجوی مشروطی مابه‌التفاوت را پرداخت می‌کند:

الف ـ در صورت یک نیمسال تحصیلی مشروطی شصت درصد از سقف شهریه پرداخت می‌شود.

ب ـ در صورت دو نیـمسال تحصیلی مـشروطی چهل درصد از سقف شهریه پرداخت می‌شود.

ج ـ دانشجویانی که سه نیمسال تحصیلی مشروطی متناوب و بیشتر داشته باشند، حایز دریافت تسهیلات شهریه نخواهند شد.

تبصره ـ در صورتی که دانشجو بر اساس آیین‌نامه آموزشی از مشروطی خارج شود، صددرصد شهریه تحصیلی پرداخت می‌شود.

ماده6 ـ شهریه پرداختی ایثارگران شاغل به تحصیل در واحدهای بین‌الملل داخل یا خارج دانشگاه‌های دولتی و یا غیردولتی، معادل شهریه همان رشته‌ها و مقاطع مشابه در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی داخل کشور محاسبه و پرداخت می‌شود. مابقی شهریه تا تعرفه‌های مصوب دانشگاههای ذی‌ربط توسط دانشجو اعم از ایثارگر یا خانواده وی تأمین و پرداخت می‌گردد.

ماده7ـ دستگاه‌های اجرایی موظفند مبالغ شهریه پرداختی به دانشجویان مشمول در هر نیمسال تحصیلی به همراه نام، نام خانوادگی، نام دانشگاه، محل تحصیل، استان و شهرستان محل تحصیل، مقطع تحصیلی، کد ملی دانشجو، کد ایثارگری، کد مددجویی (مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور) و کد حافظان کل قـرآن کریم و قاریان ممـتاز کشوری را در پایان هر نـیمسال تحـصیلی به معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور ارایه نمایند.

ماده8 ـ دانشجویان مشمول فقط از مزایای یکی از مشمولین بند (ب) ماده (1) این آیین‌نامه برای هر مقطع تحصیلی، برخوردار و مبلغ شهریه توسط یکی از دستگاههای اجرایی پرداخت می‌شود.

ماده9ـ مفاد این آیین‌نامه شامل دانشجویان تبدیل از خارج به داخل در صورت انتقال به دانشگاه دولتی نمی‌شود.

ماده10ـ مسئولیت حسن اجرای این آیین‌نامه در هر یک از دستگاه‌های اجرایی، بر عهده بالاترین مقام اجرایی آن دستگاه می‌باشد

این مصوبه در تاریخ 1393/3/10 از سوی معاون اول رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شده است.

 

          دانلود PDF

|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1